Trencant barreres amb el grup d'ERC-MES a Girona

La secció local d’ERC a Girona ha organitzat per demà dimecres un nou acte del cicle #pensantGirona on tractaran el tema de l’accessibilitat. Sota el títol Trenquem barreres, els republicans conversaran amb Isaac Padrós, veí de Girona amb problemes visuals; Mariona Peracaula, psicòloga del grup MIFAS i Maria Mercè Corominas, arquitecta especialista en barreres arquitectòniques. La portaveu d’ERC-MES Maria Mercè Roca donarà la benvinguda i el regidor Ricard Calvo moderarà l’esdeveniment.

La cap de l’oposició ha explicat que l’objectiu d’aquest acte és “visibilitzar i parlar de la problemàtica de l’accessibilitat, que afecta a moltes gironines i gironins”. Al seu torn, Roca ha apuntat també que aquesta qüestió no interessa només a persones amb diversitat funcional, sinó que ”les barreres arquitectòniques ens poden afectar a tots en algun moment de la nostra vida”, i ha fet referència a les mares o pares amb cotxet o a les persones grans.

Per últim, la portaveu d’ERC-MES ha explicat que en el transcurs de l’acte anunciaran “algunes mesures i propostes que contribueixin a fer de Girona una ciutat sense barreres”.