Anunci de Maria Mercè Roca sobre el seu futur polític

  • En l’assemblea de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) celebrada dijous 12 d’abril vaig anunciar als meus companys i companyes que no em presentaré a les eleccions municipals de l’any vinent a l’alcaldia de Girona.
  • He pres aquesta decisió perquè, a un any de les eleccions, no hem aconseguit generar el clima de treball fluid i de confiança mútua necessari entre l’executiva local i el grup municipal. El meu rol com a candidata a l’alcaldia no es desenvoluparia, en aquest context, amb les garanties necessàries per treballar còmodament i plegats amb vista a aconseguir un molt bon resultat el maig de 2019.
  • Realitzo aquest anunci amb més d’un any d’antel·lació per tal que la secció local d’ERC tingui temps de buscar un nou candidat o candidata i de preparar els propers comicis municipals. Malgrat que renuncio a tornar-me a presentar, el meu compromís amb el projecte d’Esquerra, amb la ciutat i amb el país resta intacte. La meva decisió respòn a dinàmiques exclusivament locals.
  • D’avui fins a l’últim dia de mandat, però, el meu equip i jo seguirem treballant incansablement per la ciutat, com hem vingut fent fins ara, amb la mateixa dedicació i entrega de sempre. El compromís que vam adquirir amb els electors és de quatre anys, i en aquest sentit, els regidors i regidores del grup municipal d’ERC-MES continuarem fent propostes de ciutat, impulsant polítiques socials i de progrés i fiscalitzant l’acció del govern municipal.
  • Per últim, vull reivindicar la feina feta durant aquests anys al servei de les gironines i els gironins per un model de ciutat més just i equitatiu, amb la voluntat de dotar de centralitat a tots els barris i de generar oportunitats per a tothom, especialment per als més vulnerables. La porta del nostre despatx segueix oberta per atendre als veïns i veïnes que ho necessitin.


 
Maria Mercè Roca i Perich
Portaveu del grup municipal d’ERC-MES a l’Ajuntament de Girona
Girona, a 17 d’abril de 2018